Személyes ügyfélfogadás
Személyes ügyfélfogadás kizárólag jogi képviselőknek
Telefonos ügyfélfogadás
Kedd / 08:00-12:00
Hétfő
Hétfőtől-Péntekig
Szerda / 08:00-12:00
08:00-12:00
08:00-12:00

Az ügyfélfogadás a végrehajtó és/vagy helyettesei végzik, azonban alkalmanként végrehajtó-jelölt, vagy egyéb irodai alkalmazott kollégák is közreműködhetnek az ügyintézésben.

Ügyfeleink figyelmébe ajánjuk, hogy az e-mail, nem számít közhiteles levelezési formának, nincs garancia rá, hogy a végrehajtó irodához eljut. Ezért kérem, az elektronikus formában megküldött beadványait/leveleit küldje el postai úton a 7622 Pécs, Siklósi út 1. levelezési címünkre is, vagy regisztráljon a Végrehajtási Iratok Elektronikus Kézbesítési Rendszerébe.

A Végrehajtási Iratok Elektronikus Kézbesítési Rendszeréről bővebb tájékoztatást az www.mbvk.hu oldalon, a Végrehajtási Iratok Elektronikus Kézbesítési Rendszere (VIEKR) fülön érhet el.

Weboldalunkon igyekszünk kellő tájékoztatást biztosítani Ügyfeleink számára. Személyesen, telefonon, postai vagy elektronikus levél útján történő kapcsolatfelvétel előtt, kérem elolvassa el az általános tájékoztatót vagy keressen választ a Gyakran ismételt kérdések között. Amennyiben nem találta meg kérdésére a választ, úgy keresse irodánkat ügyfélfogadási időpontjainknak megfelelően.